ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Barbeque & Ψησταριές

Brand: Aigostar
Απολαύστε ένα μπάρμπεκιου με φίλους και την οικογένεια στο σπίτι σας ή σε εξωτερικό χώρο.Μια ψησταριά που ψήνει το φαγητό ομοιόμορφα και γρήγορα χωρίς απώλεια θρεπτικών συστατικών.Το νερό στο μπολ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρχικής θερμοκρασίας κατά το ψήσιμο, ώστε να μην καταστραφεί η επιφάν..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: RAF
Ψησταριά από την εταιρεία Raf με μέγιστη ισχύ 1500W για ψήσιμο φαγητών όπως το ψάρι, το κρέας, τα λαχανικά ή ακόμα και πιο ιδιαίτερων υλικών όπως το αυγό. Το πλεονέκτημα των ηλεκτρικών ψησταριών είναι ότι ανάβουν αμέσως και πιάνουν θερμοκρασία γρήγορα. Η ψησταριά αυτή έχει επιφάνεια ψησίματος 29x22c..
36,99€
Χωρίς ΦΠΑ:29,83€
Brand: RAF
Ψησταριά από την εταιρεία Raf με μέγιστη ισχύ 1800W για ψήσιμο φαγητών όπως το ψάρι, το κρέας και τα λαχανικά. Το πλεονέκτημα των ηλεκτρικών ψησταριών είναι ότι ανάβουν αμέσως και πιάνουν θερμοκρασία γρήγορα. Χρησιμοποιώντας το καπάκι μπορείτε να μειώσετε το χρόνο μαγειρέματος ή να κρατήσετε ζουμερά..
43,99€
Χωρίς ΦΠΑ:35,48€
Brand: RAF
Ψησταριά από την εταιρεία Raf με μέγιστη ισχύ 1800W για ψήσιμο φαγητών όπως το ψάρι, το κρέας, τα λαχανικά ή ακόμα και πιο ιδιαίτερων υλικών όπως το αυγό. Το πλεονέκτημα των ηλεκτρικών ψησταριών είναι ότι ανάβουν αμέσως και πιάνουν θερμοκρασία γρήγορα. Η ψησταριά αυτή έχει επιφάνεια ψησίματος 36x36c..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε τους όρους χρήσης