ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Αφρόλουτρα

Brand: Famex
Αφρόλουτρο της Famex σε gel, με άρωμα Oud Κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα χάρη στα μικρό σωματίδια που περιέχειΔιώχνει τα νεκρά κύτταραΜε σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμαΜε Ουδέτερο pHΟδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο..
2,54€
Χωρίς ΦΠΑ:2,54€
Brand: Famex
Αφρόλουτρο της Famex σε gel, με άρωμα Amber Κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα χάρη στα μικρό σωματίδια που περιέχειΔιώχνει τα νεκρά κύτταραΜε σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμαΜε Ουδέτερο pHΟδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμέ..
2,54€
Χωρίς ΦΠΑ:2,54€
Brand: Famex
Αφρόλουτρο της Famex σε gel, με άρωμα StrawberryΚάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα χάρη στα μικρό σωματίδια που περιέχειΔιώχνει τα νεκρά κύτταραΜε σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμαΜε Ουδέτερο pHΟδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμέν..
2,83€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Brand: Famex
Αφρόλουτρο της Famex σε gel, με άρωμα exotic kiwiΚάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα χάρη στα μικρό σωματίδια που περιέχειΔιώχνει τα νεκρά κύτταραΜε σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμαΜε Ουδέτερο pHΟδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέ..
2,83€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Brand: Famex
Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό της Famex, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι ΤύποιΔράση: Βαθύς ΚαθαρισμόςΕιδικά Χαρακτηριστικά..
2,08€
Χωρίς ΦΠΑ:2,08€
Brand: Famex
Αφρόλουτρο της Famex σε gel, με άρωμα dragon fruit.Κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα χάρη στα μικρό σωματίδια που περιέχειΔιώχνει τα νεκρά κύτταραΜε σύνθεση που δημιουργεί πλούσιο αφρό που καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμαΜε Ουδέτερο pHΟδηγίες Χρήσης:Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγ..
2,83€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Διαβάστε τους όρους χρήσης